Kosanović: Novi Pazar igrao loše, sreća pa ni Zvezda nije bolja

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović: Novi Pazar igrao loše, sreća pa ni Zvezda nije bolja

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je na Gradskom stadionu novog trenera Milorada Kosanovića, koji će na klupi Plavih naslediti Dragog Kanatlarovskog koji je dobio otkaz nakon dva uzastopna poraza.

Iskusni stručnjak rekao je na zvaničnoj promociji da je u Novi Pazar došao u

trenutku kada klubu ne ide najbolje i da će imati malo vremena da poboljša igru

trenutno desetoplasirane ekipe Super >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lige.

- Gledao sam Novi Pazar protiv Crvene zvezde i nije mi se svidelo ono što sam

video. Naravno, ima tu igrača koji znaju fudbal, ali nisam primetio takmičare, nisam u njima video želju za borbom, ne stoje dobro na terenu, linije tima se ne vide. Srećom su igrali protiv Zvezde, jer ni oni nisu ništa bolji – kaže Kosanović.

Bivši trener Vojvodine, Crvene zvezde i nekoliko kineskih klubova, istakao je da je

sa upravom Novog Pazara postigao dogovor da na klupi bude do kraja polusezone, a da se nakon toga dogovore oko dalje saradnje. Kosanović će na klupi Novog Pazara debitovati u sredu, u utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Sloge u Petrovcu na Mlavi.

Generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać izjavio je da su tokom utakmice sa

Crvenom zvezdom na Marakani, nekoliko puta želeli da povuku ekipu sa terena zbog nacionalističkih skandiranja sa tribina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kosanović na promociji u Novom Pazaru: Hoću da promenim odnos prema radu, da napravim igru

Izvor: Sportal.rs, 22.Sep.2014

Novi šef stručnog štaba Novog Pazara Milorad Kosanović svestan je da je došao u trenutku kada timu ne ide najbolje, ali očekuje da će u tom klubu na kraju prvenstva biti bolje raspoloženi...- Imam veliku želju da pokušam da popravim stvari i vratim tim na pravi put. Nezgodno je kad dođeš...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.