Izvor: RTS, 04.Jul.2020, 15:52

Koronavirus prekinuo fudbalsko prvenstvo u Crnoj Gori

Utakmice 32. kola fudbalskog prvenstva Crne Gore, koje su bile planirane za nedelju, odložene su zbog koronavirusa.
Kako prenose podgoričke Vijesti, Fudbalski savez Crne Gore odložio je i naredno kolo, ali i celo prvenstvo do daljeg, dok se ne budu znali epidemiološki nalazi u crnogorskim klubovima.

Koronavirus je ušao u FK Budućnost, gde je potvrđen jedan pozitivan slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << među igračima, a čekaju se rezultati ostalih testova.
Kako se navodi, svi članovi FK Budućnost - fudbaleri, stručni štab i administracija nalaze se u samoizolaciji.
Iz FSCG zvanično su saopšitili da je Komisija za takmičenje donela odluku o odlaganju utakmica 32. kola koje su bile planirane za 5. jul.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Virus korona pokosio Crnogorce: Komšije i zvanično zaustavile fudbal, glavni "krivac" Budućnost

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2020

Utakmice 32. kola fudbalskog prvenstva Crne Gore, koje su bile planirane za sutra, odložene su zbog korona virusa Utakmice 32. kola fudbalskog prvenstva Crne Gore, koje su bile planirane za sutra, odložene su zbog korona virusa.Kako prenose podgoričke Vijesti, Fudbalski savez...

Nastavak na Večernje novosti...

Odloženo fudbalsko prvenstvo Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2020

Fudbalski savez Crne Gore je odložio naredno kolo fudbalskog prvenstva, ali i celo prvenstvo do daljneg dok se ne budu znali epidemiološki nalazi u crnogorskim klubovima...Utakmice zakazane za sutra neće se igrati, prenose Vijesti..."Utakmice su odložene nakon izricanja mere samoizolacije u trajanju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.