Konte hoće u Real, čeka otkaz Lopetegiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2018, 05:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte hoće u Real, čeka otkaz Lopetegiju

Italijanski fudbalski trener Antonio Konte spreman je da preuzme Real Madrid ukoliko otkaz dobije Đulen Lopetegi.

Konte je letos napustio Čelsi, koji ga i dalje plaća zbog raskida ugovora godinu dana ranije, i glavni je kandidat da nasledi praktično već "smenjenog" Lopetegija, javlja Skaj Sport.

Dolazak bivšeg trenera Juventusa, Čelsija i selektora Italije mogao bi da prvaka Evrope košta čak 10,8 miliona evra, što je cifra za obeštećenje londonskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << klubu, prenose brojni mediji u Španiji.

Lopetegijev Real beleži jedan od najlošijih početaka sezone u istoriji kluba i ukoliko izgubi predstojeći El Klasiko u Barseloni sigurno ga čeka otkaz.

Čelnici kraljevskog kluba kontaktirali su i bivšeg trenera Žozea Murinja, ali je realniji dolazak Kontea jer je Portugalac i dalje u Mančester Junajtedu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.