Konte hoće Kolarova u Interu, Kostić alternativa

Izvor: RTS, 22.Jul.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte hoće Kolarova u Interu, Kostić alternativa

Italijanski Inter obnovio je interesovanje za kapitenom fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandrom Kolarovim, ali i ukoliko se ne dogovori sa Romom spremio alternativno rešenje sa njegovim saigračem iz nacionalnog tima Filipom Kostićem, prenosi Sport Medijaset.
Kako se navodi, trener Antonio Konte je u velikoj potrazi sa levim spoljnjim u formaciji 3-5-2 i na tom mestu ne vidi Hrvata Ivana Perišića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dok bi Kolarov bio idealan.

Kolarov je početkom juna bio na meti "neroazura", kasnije se govorilo i o transferu u Fenerbahče, ali je sve do sada ostao u Rimu, što Inter želi da promeni i preseli ga severnije u Milano.
Inter već mesecima pregovara sa Romom oko Edina Džeka i zato postoje rezervne opcije u liku Kostića, koji baš u Ajntrahtu iz Frankfurta igra po levoj strani u formaciji 3-5-2, kao i Emersona Palmijerija iz Čelsija.
Konte je ovog leta desnu stranu popunio još jednim igračem iz nemačke Bundeslige, Valentinom Lazarom iz Herte.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konte hoće Kolarova u Interu, Kostić alternativa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2019

Italijanski Inter obnovio je interesovanje za kapitenom fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandrom Kolarovim, ali i ukoliko se ne dogovori sa Romom spremio alternativno rešenje sa njegovim saigračem iz nacionalnog tima Filipom Kostićem, prenosi Sport Medijaset...Kako se navodi, trener Antonio Konte...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Konte baš hoće Kolarova u Interu, ALTERNATIVA JE DRUGI SRBIN!

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Aleksandar Kolarov ponovo se nalazi na meti Intera iz Milana. Ukoliko čelnici Intera ne budu uspešni u pregovorima sa Romom, za koju trenutno nastupa kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Bepe Marota i ekipa mogli bi da se okrenu još jednom Srbinu, Filipu Kostiću....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.