Kondomi zbog pobede

Izvor: S media, 03.Jul.2010, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kondomi zbog pobede

Fudbal uglavnom negativno utiče na natalitet. Jednostavno, većina muškaraca je zauzeta gledanjem, a posle toga, u zavisnosti od ishoda, ili im nije ni do čega ili su ostali da se zapiju sa drugarima.

U Južnoj Koreji, problem je na još višem nivou. Posle dobrih igara, pogotovo kada bi se i rezultat poklopio, prodaja kondoma u njihovoj domovini povećavala se pet puta. Prodavci kažu da ne pamte kada su imali toliku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << navalu, ali su uspeli da zadovolje potražnju. Mediji su odmah počeli da nagađaju šta bi se dogodilo da su njihovi fudbaleri došli do završnice SP.

Ako to nekoga zanima, pored kondoma, porasla je prodaja piva, ali i piletine.

Get the Flash Player to see this player.

var s3 = new SWFObject("/mp3/mp3player.swf", "line", "240", "20", "7"); s3.addVariable("file","/mundijal/03-07/20-30h.mp3"); s3.addVariable("repeat","false"); s3.addVariable("autostart","false"); s3.addVariable("showdigits","true"); s3.write("player3");

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.