Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2021, 19:42

Komiso nervozan zbog Vlahovića: Ponudili smo mu 40.000.000 evra, toliko nisu imali ni Batistuta i Rui Kosta

Prvi čovek Fjorentine još čeka odgovor Srbina

Sjajnim igrama Dušan Vlahović je dospeo u žižu fudbalske pažnje, te je tokom letnjeg prelaznog roka bio jedan od najčešće pominjanih na igračkoj pijaci, međutim uprkos vrtoglavim ciframa koje su stajale uz njegovo ime srpski napadač je ostao u klubu iz Toskane. Tada je najavljen i produžetak saradnje Viole i centarfora rođenog 2000. godine, ali do realizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije došlo ni dan danas.

Činjenica da status nekadašnjeg igrača Partizana još nije razrešen ponovo je probudila interesovanje šire javnosti, a predsednik tima iz Firence Roko Komiso o pregovorima sa Vlahovićem govorio je za Tutomerkato, ne skrivajući nesigurnost po pitanju epiloga.

"Ne znam da li će potpisati, mirni smo. Radili smo na tome mesecima, jednog dana smo optimisti, sutradan manje. Ali nisam ni pozitivan ni negativan. Razgovarao sam sa Dušanom i on mi je rekao da su mu misli usmerene samo na teren i da moram da razgovaram sa njegovim agentima. Zatim sam pričao sa njegovim predstavnicima koji su mi kazali da moram da razgovaram sa igračem. Mi u Firenci smo profesionalci i sve radimo ozbiljno. Agent dolazi ovde da pregovara, neophodno je da pregovaramo. Mogu da otkrijem da bi Vlahović potpisao za najveći iznos koji je Fjorentina ikada dala nekom igraču, uključujući i Batistutu i Ruija Kostu", rekao je Komiso i dodao: "On preuzima veliki rizik, rekao sam mu. Nudimo mu petogodišnji ugovor vredan 40.000.000 evra bruto. Radio sam godinu dana kako bih uzeo ono što bi on zaradio za dva ili tri dana. Ne znam dokle je došao ovaj fudbal".

Nerešen status najboljeg igrača prvom čoveku kluba je povod za napetost, međutim Komisu ne ostaje ništa drugo osim da čeka.

"Pomalo me nervira sve to. Fjorentina nije samo Vlahović, tim smo i želimo da ostanemo fokusirani. Šta da radim? Voleo bih da je to rešeno ranije, ali se nije desilo. Ako želimo da nas poštuju, moramo da poštujemo i druge", kazao je predsednik Viole.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.