Kolika je kazna ako pogodite Ronalda upaljačem u glavu? Samo 600 evra!

Izvor: Blic, 14.Feb.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolika je kazna ako pogodite Ronalda upaljačem u glavu? Samo 600 evra!

Fudbalski Savez Španije (RFEF) kaznio je sa 600 evra madridski Atletiko zbog navijača, koji su upaljačem pogodili u glavu najboljeg igrača sveta i Reala Kristijana Ronalda.

Incident se dogodio u utorak na utakmici gradskih rivala u revanš meču polufinala Kupa kralja, koji je Real pobedio sa 2:0.

"Atletiko zaslužuje da bude kažnjen sa 600 evra, pošto je reč o izolovanom incidentu, koji nije izazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nikakvu štetu i povredu igrača", navodi se u saopštenju RFEF.

Ronaldo je oba pogotka na "Visente Kalderonu" postigao iz penala, a zamenjen u 75. minutu kada je umesto njega u igru ušao Hese Rodrigez.

Real će u finalu Kupa kralja igrati 19. aprila protiv Barselone.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španci odredili smešnu kaznu za gađanje Ronalda upaljačem u glavu

Izvor: Blic, 14.Feb.2014

Fudbalski Savez Španije (RFEF) kaznio je sa 600 evra madridski Atletiko zbog navijača, koji su upaljačem pogodili u glavu najboljeg igrača sveta i Reala Kristijana Ronalda...Incident se dogodio u utorak na utakmici gradskih rivala u revanš meču polufinala Kupa kralja, koji je Real pobedio sa 2:0..."Atletiko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.