Kolarovu novi ugovor, završava karijeru u Romi?

Izvor: RTS, 04.Sep.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarovu novi ugovor, završava karijeru u Romi?

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov dobiće novi ugovor od Rome do 2022. godine, piše Korijere delo Sport.
Iako je iskusni levi bek ovog leta bio na pragu odlaska, najviše se su spominjali Inter i Fenerbahče, nakon sjajnog početka sezone biće nagrađen dužom saradnjom i to dve godine duže u odnosu na sadašnju koja ističe narednog juna.

Rimski dnevnik prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je plan uprave Rimljana da Kolarovu smanji godišnju platu sa tri na dva miliona evra, ali će biti duža saradnja kako bi karijeru završio na Olimpiku.
Kolarov je srpskim novinarima pred mečeve sa Portugalijom i Luksemburgom u kvalifikacijama za EURO najavio dogovor.
"Ima vremena da se priča o ugovoru. Zadovoljan sam u Romi", rekao je Kolarov u Kući fudbala u Staroj Pazovi.
Bivši fudbaler Čukaričkog, OFK Beograda, Lacija i Mančester Sitija sezonu je počeo sa dva gola iz isto toliko mečeva, protiv Đenove (3:3) i upravo velikog rivala Lacija (1:1).
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolarovu stigla ponuda, uskoro potpis?

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019

Sve karte su na stolu...Aleksandar Kolarov je na odličan način započeo novu sezonu u Romi...I pored spekulacija o odlasku iz Rima, kapiten reprezentacije Srbije je u potpunosti opravdao poverenje Paola Fonseke, pa je "vučica" odlučila da reaguje...Prema pisanju Korijere delo Sporta, Roma je spremila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.