Kolarov na korak od Rome

Izvor: RTS, 21.Jul.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov na korak od Rome

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Kolarov sve je bliži prelasku u Romu, potvrdio je menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola.

Gvardiola je istakao da Mančester Siti neće praviti smetnje Kolarovu da se vrati u Seriju A i Rim, ali u ekipu Rome, gradskog rivala njegovog bivšeg kluba Lacija.
"Ne volim da radim sa igračima koji ne žele da ostanu. Kolarov ima veliku priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ode u Romu i izrazio je takvu želju. Želim mu sve najbolje", rekao je Gvardiola, prenosi BBC.
Italijanski mediji pisali su da je sportski direktor Rome Monći obavio razgovore oko transfera Kolarova i da je spreman da ponudi 10 miliona evra.
Kolarov je za 22 miliona evra stigao u Mančester Siti 2010. godine, odigrao je 243 utakmice, dao 21 gol i osvojio dve titule Premijer lige, dva Liga kupa, FA kup i Komjuniti šild.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvardiola otkrio, ovo je puna istina o Kolarovu i on je nemoćan da bilo šta promeni!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2017

Aleksa Kolarova su mnogi otpisivali prošle godine, ali on je ostao, čak igrao i štopera, međutim sada je na izlaznim vratima. Šta se u stvari desilo?..Pošto nije bio u timu protiv Junajteda, Aleksandar Kolarov je jasno na izlaznim vratima Sitija...Ali, to nije odluka kluba, već samog igrača....."Ide...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.