Kolarov: Ne zanima me Serija A, ostajem u Sitiju

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov: Ne zanima me Serija A, ostajem u Sitiju

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov odbacio je tvrdnje italijanskih medija da će posle samo godinu dana napustiti Mančester siti i vratiti se u Seriju A. Nekadašnji levi bek Lacija nalazi se na meti Intera, Milana, Juventusa i Fiorentine, ali on tvrdi da od povratka na Apenine nema ništa.

Mediji rade svoj posao i ja tu ništa ne mogu da promenim. Nijedan italijanski klub me za sada nije zvao, a čak i ukoliko bi se to desilo odbio bih poziv. Tek godinu dana sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Sitiju, protekla je sezona privikavanja na engleski fudbal i očekujem da naredne sezone pružim još bolje partije – rekao je Kolarov u Staroj Pazovi prilikom dolaska na pripreme reprezentacije Srbije uoči prijateljskih mečeva sa Južnom Korejom i Australijom.
Kolarov ne krije da je prezadovoiljan debitantskom sezonom u Premijer ligi:
Cilj smo ostvarili, izboren je direktan plasman u Ligu šampiona, osvojili smo FA kup. Imao sam peh da se povredim na prvoj utakmici i pauziram više od dva meseca, ali vratio sam se i opet odigrao više od 40 utakmica. Iz ove perspektive čini mi se da je čak bilo dobro što sam odmah na početku pauzirao, jer sam to vreme iskoristio da što bolje upoznam trenera, saigrače i rivale.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.