Kol umesto Toresa

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2009, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kol umesto Toresa

Fudbalski klub Liverpul zainteresovan je da u zimskom prelaznom roku angažuje trojicu fudbalera, Karltona Kola, Rafaela van der Varta i Ernanesa, prenose engleski mediji.

Karlton Kol je član Vest Hema i u poslednjih nekoliko meseci postigao je 13 golova na 27 utakmica u Premijer ligi.

Menadžer "crvenih" Rafa Benitez ozbiljno razmišlja u ovom igraču pošto u odsustvu Fernanda Toresa nema adekvatnog napadača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Holanđanin Rafael van der Vart bio je na listi želja Liverpula i u letnjem prelaznom roku, ali je ipak odlučio da ostane u Real Madridu. Problem u njegovom angažovanju bi mogla da bude cena, koja u ovom trenutku iznosi oko 13 miliona evra.

Ernanes je fudbaler Sao Paula, i smatra se jednim od najtalentovanijih brazilskih igrača.

Naime, Benitez će ove zime morati da dovede kvalitetna pojačanja, kako bi ekipa počela da pobeđuje i domogne se makar jednog trofeja. Španski strateg je ozbiljno shvatio upozorenja da će izgubiti posao ukoliko Liverpul bude nastavio da gubi poena i da gubi na kredibilitetu.

Takođe, britanski mediji navode da je na listi želja Rafaela Beniteza i defanzivni vezni Reala Lasana Dijara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.