Kol: Vratio sam se jer sam ostao dužan Vest Hemu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kol: Vratio sam se jer sam ostao dužan Vest Hemu

Bivši reprezentativac Engleske Džo Kol rekao je da je povratak u Vest Hem odličan potez i da veruje kako može da pomogne klubu u kojem je počeo karijeru.
To je klub u kojem sam napravio prve fudbalske korake, drago mi je što sam dobio još jednu šansu i nadam se da ću mu pomoći ekipi u budućnosti – kazao je Kol za sajt „čekićara”.
Kol je u Vest Hemu igrao od 1998. do 2003. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i osvojio je trofej u Intertoto kupu.
Ovo je pravi trenutak za povratak i veoma sam srećan zbog toga. Drago mi je što sam ponovo u Londonu, gde sam i želeo da budem.
Kol je došao iz Liverpula kao slobodan igrač, a sa Vest Hemom je potpisao ugovor na godinu i po dana.
U Liverpulu nisam mnogo igrao, a ovde ću dobiti priliku kod menadžera Sema Olerdajsa. Vratio sam se i zbog toga što imam osećaj da sam ostao dužan Vest Hemu. Da nije bilo ovog kluba, verovatno ne bih ni postao fudbaler.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.