Ko šta radi – Mesi demantuje medije

Izvor: RTS, 10.Apr.2020, 08:42

Ko šta radi – Mesi demantuje medije

Verovatno najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi na meti je novinskih članaka i spekulacija, kada su razne teme u pitanju. Argentinac tokom epidemije koronavirusa vreme provodi demantujući informacije da je platio kauciju za Dinjovu slobodu, kao i da prelazi u Inter.
Mesi, kao i ceo fudbalski klub Barselona, nalazi se u karantinu, odolevajući epidemiji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koronavirusa. Ipak, Argentinac, kao jedan od najboljih fudbalera sveta, ima pune ruke posla kada je komunikacija sa novinarima u pitanju.

Ronaldinjo je konačno napustio zatvor u Asunsionu, a španski mediji provukli su informaciju da je kaucija plaćena iz Barselone, pa je "najsumnjiviji" bio upravo Mesi, koji je veliki prijatelj sa Dinjom, a neki veruju da mu je Brazilac u nekom smislu i uzor.
Ipak, Mesi je takve informacije demantovao na svom Instagram nalogu.
U poslednjih par dana pojavila se i informacija da bi Mesi mogao da napusti "Blaugranu" i preseli se u Inter, što se nadovezalo na izjavu Masima Moratija, čelnika nero-azura, da "nije nemoguće" da vidi Argentinca u svojim redovima.
Cela priča dobila je na snazi zbog činjenice da Mesi još nije produžio važeći ugovor sa katalonskim klubom.
Međutim, i ovu informaciju demantovao je sam Mesi i javno kritikovao argentinski tabloid TNT sport onlajn, od kojeg, kako kaže, potiču sve neistine.
"Hvala Bogu pa im više niko ne veruje", napisao je Mesi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.