Ko se kači sa Maradonom, dobije šamar!

Izvor: Sportal.rs, 10.Avg.2014, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se "kači" sa Maradonom, dobije šamar!

Nije baš najpametnije zamerati se Dijegu Maradoni kada je nervozan. To je na svjoj koži osetio jedan argentinski novinar, koga je legendarni fudbalski as na vrhuncu besa ošamario naočigled njegovih kolega i brojnih kamera!

Incident se dogodio ispred jednog pozorišta u kome je Dijego bio sa suprugom Veronikom i sinom Diegom Fernandom. Kola kojima je upravljao brzo su okupirali novinari, ali su uspeli samo da iznerviraju Maradonu, koji je u jednom trenutku izašao iz kola, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << prišao "provokatoru" i lupio mu šamar, potom se okrenuo, seo za volan i odvezao se.

Maradona je "proključao" jer je navodno novinar gestikulirao njegovoj supruzi.

- Šta je s tobom, idiote? Zašto dobacuješ mojoj ženi - poručio je Maradona pre nego što je udario šamar muškarcu.

OVDE pogledajte Maradonu "u akciji".

(Foto: Beta/AP/Victor R. Caivano)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Incident

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.