Ko je The Best? Saznaćemo uskoro...

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020, 23:07

Ko je "The Best"? Saznaćemo uskoro...

Fifa nagrade najboljima dodeljuje 17. decembra.

Godišnja ceremonija dodele nagrada Medjunarodne fudbalske federacije (Fifa) biće održana kao virtuelni dogadjaj 17. decembra, saopštila je danas Fifa.

Nagrade Fifa The Best trebalo je da budu dodeljene u septembru u Milanu, ali je ta svečanost otkazana zbog pandemije korona virusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Prošle godine u Milanu, nagrade za najbolje igrače pripale su Lionelu Mesiju i Megan Rapino.

Glasanje za ovogodišnja priznanja, u kojem učestvuju kapiteni i selektori reprezentacija, kao i novinari i navijači, počeće sledeće srede i trajaće do 9. decembra, navela je Fifa.

Uz nagradu za igrača i igračicu godine, biće dodeljene i one za najbolje golmane i trenere muških i ženskih ekipa, kao i nagrada "Puškaš" za najlepši gol i priznanje za fer-plej.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.