Izvor: RTS, 04.Jul.2020, 09:03

Ko će na vruću klupu Barselone, Ćavi prvi pik...

"Blaugrana" doživljava i preživljava najteži period u novijoj klupskoj istoriji. Dani Kike Setijena na klupi posrnulog giganta su odbrojani a mediji uveliko spekulišu ko će ga nasledti i pokušati da "ugasi požar" u slavnom klubu.
Rasulo u fudbalskom klubu Barselona uveliko vlada. Trener Kike Setijen je pred otkazom, odnosi u klubu su na izuzetno niskom nivou, a uprava, stručni štab, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i igrači, ne znaju šta da rade.

Loše rezultate Barse u nastavku prvenstva iskoristio je Real Madrid preuzevši vrh tabele, a Španski mediji već licitiraju imenima mogućeg naslednika.
Iako navijači Barse zovu Gvardiolu da se vrati i donese spas, a potajno se nadaju Alegriju i Poketinu, moraće da se zadovolje verovatno Ćavijem ili Kumanom, bivšim igračkim legendama. U igri su još i Španac Roberto Martines i trener Barsine B ekipe Haviher Garsija Pimijenta.
Najviše šansi da preuzme posrnulog giganta daje se bivšoj klupskoj legendi Ćaviju, koji je u februaru odbio Barsu jer je smatrao da još nije vreme za njegov dolazak na Nou kamp.
Pri vrhu liste kandidata je i selektor belgijske reprezentacije Roberto Martines, kao i Poketino, jedan od najcenjenijih trenera u Evropi.
Jedan od primarnih zadataka novog trenera biće da "sačuva" Mesija. Brojni španski mediji preneli su da je najbolji igrač katalonskog kluba rešio da napusti Barselonu po isteku ugovora.

Mesi je navodno ljut zbog svih problema koje Barselona ima, zbog toga što iz kluba cure informacije, što je čudna atmosfera u svlačionici, a najviše zbog toga što se sva krivica svaljuje na njega.
Argentinac nije zadovoljan radom sportskog sektora, u prošlosti se govorilo o nesuglasicama sa sportskim direktorom Erikom Abidalom i sa trenerom Setjenom, pa je zbog svega navedenog odlučio da napusti Barselonu po isteku ugovora, odnosno narednog leta.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.