Ko će aktivirati bombu i dovesti Mesija? ANKETA

Izvor: B92, 26.Avg.2020, 16:42

Ko će aktivirati "bombu" i dovesti Mesija? ANKETA

Sva pažnja fudbalske, pa skoro i celokupne, javnosti usmerena je na zvanično najboljeg fudbalera sveta Lionela Mesija.

Čim je otkriveno (čitaj: podneo zahtev) da Mesi napušta Nou Kamp posle skoro dve decenije u tom klubu odmah su počele spekulacije gde odlazi.

Pročitajte još Svetski mediji bruje: "Bomba je eksplodirala"; "Ovo je totalni rat"

Odmah je "isplivao" kao prvi favorit Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << siti, pre svega zato što je platežno moćan, a i ima Pepa Gvardiolu, Mesijevog omiljenog trenera još iz doba Barselone.

Španski mediji već su preneli da dve strane već pregovaraju...

Ipak, Siti nije jedini koji se dovodi u vezu sa šestostrukim najboljim igračem planete.

Poznato je da je Interov san Mesi već dugo, a kineski vlasnici sigurno bi mogli da isprate njegove finansijske zahteve, isto kao i vicešampion Evrope Pari Sen Žermen.

Francuzi će igrati na kartu Nejmara, kojeg Mesi izuzetno ceni i insistirao je na njegovom povratku u Barselonu iz Pariza.

Stidljivo se pominje i Čelsi i to u trenutku kada je uložio oko 200 miliona evra u pojačanja.

Znamo koliko je spreman novčano daleko da ide Roman Abramovič...

Tu je i opcija odlaska u MLS ligu, što je Mesijeva želja da ode jednog dana, možda je sada rano, ali nikako ne sme da se isključi.

I na kraju, najmanje realna, opcija odlaska u Kinu, što se prethodnih godina spekulisalo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.