Ko bi rekao da je tako sladak i velikodušan: Mesi ponudio Turanu Barsinu desetku

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko bi rekao da je tako sladak i velikodušan: Mesi ponudio Turanu Barsinu desetku

Argentinac ponudio kultni dres pojačanju iz Atletiko Madrida

Retko ko može da ostane imun na njegovo fudbalsko majstorstvo. I najveći oponenti priznaju da je Lionel Mesi jedan od najvećih svih vremena. Ali postoji i druga strana medalje.

Prati ga glas velikog egoiste, napadača kome je lični učinak ispred kolektiva. Ipak, takvu predrasudu kao da je želeo da razbije novi igrač Barselone Arda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Turan. On je u izjavi turskim medijima poručio da mu je Mesi ponudio dres sa brojem deset.

„Kada sam počinjao da igram za tursku reprezentaciju nosio sam broj 14 jer je moj otac veliki ljubitelj Johana Krojfa. Međutim, onda sam preuzeo desetku u Atletiku. Mesi mi je rekao da ako želim desetku u Barseloni, da je moja“, rekao je Turan ne otkrivši da li je prihvatio ponudu sinonima velike Barselone.

Velikodušan gest, velikog igrača.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZANIMLJIV SMISAO ZA HUMOR: Arda Turan krade Mesiju ‘desetku’

Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2015, 14:05

Novajlija Barselone Arda Turan u intervjuu za jednu tursku televiziju našalio se da mu je Lionel Mesi ponudio ‘desetku’ na leđima.. . Arda Turan i Aleks Vidal svoje brojeve će dobiti tek u januaru kada Barsi istekne suspenzija od strane FIFA, a trenutno su još samo slobodni 22 i 19.. - Kada sam...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.