Klopu se ne sviđa predstava Betmena i Robina: Bilo je smešno, ali šta ćemo sa žutim kartonom?

Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2015, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klopu se ne sviđa predstava Betmena i Robina: Bilo je smešno, ali šta ćemo sa žutim kartonom?

Sportski direktor kluba Mihael Cork smatra da proslava gola bila veoma kreativna, a predsednik Hans Joakim Vacke dodaje da je fudbal samo zabava

Pjer-Emerik Obamejan i Marko Rojs oduševili su fudbalski svet tako što su proslavili gol i pobedu protiv Šalkea kao Betmen i Robin. I dok se svi oduševljavaju njihovim potezom, Jirgen Klop ima potpuno drugačije viđenje cele situacije. Treneru Milionera se takvo slavlje nije dopalo iz prostog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << razloga što je Obamejan dobio žuti karton.

„Jedina pozitivna stvar je to što je Obamejan bio siguran u sebe da će postići gol čim je prokjumčario masku. Bez obzira što je to bilo smešno, dobio je žuti karton. Ukoliko tako nešto ponovi pet puta, onda automatski sledi pauza. Moraću da popričam sa njim na tu temu“, rekao je Klop, a na opasku da je Obamejan prethodno glumio Spajdermena imao je spreman odgovor: „Sada je valjda kompletirao sve maske“.

U odbranu napadača Dortmunda stali su sportski direktor kluba Mihael Cork, koji je rekao da je proslava gola bila veoma kreativna, a sa njim se složio i predsednik Hans Joakim Vacke uz opasku da ne bi trebalo to da se ponavlja .

Fudbal je zabava. Auba i Marko su fudbaleri koji vole da se zabavljaju, pa je u redu što su izveli ovakvu akciju, ali ne možemo da rizikujemo da zbog toga ostanemo bez nekoga od njih“, rekao je Vacke.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.