Klop voli hevi-metal, ali Liverpul liči na crkveni hor: Sveci odneli bod sa Enfilda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop voli hevi-metal, ali Liverpul liči na crkveni hor: Sveci odneli bod sa Enfilda (VIDEO)

Novi trener Redsa još čeka na prvenac u novom klubu - 1:1

Legendarni Džejmi Karager je još na poluvremenu rekao: “Jirgen Klop voli hevi-metal, nažalost Liverpul više liči na crkveni hor“. A fudbal je surova igra u kojoj nema milosti, pa je kultni Enfild ponovo u tišini utonuo u noć. Zagrmelo je doduše kada je u 77. minutu Kristijan Benteke najavio da bi žurke ipak moglo da bude, ali je sva energija domaćih i navijača i igrača isparila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa pogotkom Sadija Manea u 86. minutu za konačnih Liverpul - Sautempton 1:1.

Isparila je tako i Klopova nada da će u trećem meču na klupi Liverpula konačno stići do te prve pobede. Ponadao se harizmatični Nemac posle Bentekeovog gola. Skakao je uz aut liniju, udarao pesnicama u vazduh, kao u vremena kada je sa Borusijom harao po Evropi.

Ali ovaj tim Liverpula i taj Borusijin nemaju mnogo toga zajedničkog. Liverpul je kilometrima daleko od fudbala na tom nivou i to se večeras i videlo.

Nije uostalom Karager slučajno izgovorio rečenicu sa početka teksta. Kao i dok je na klupi sedeo Brendan Rodžers, Liverpul nikako da impresionira. Makar jednim potezom, pa je to do tog gola iz 77. minutu najbolji potez utakmice verovatno bilo uklizavanje Alberta Morena.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.