Klinč na Apeninima zbog Brazilca! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinč na Apeninima zbog Brazilca! (video)

Najveći klubovi sa "Čizme" imaju istu metu.

Letnji prelazni rok je za nama. Već je odigrano dva kola u Seriji A, za sada su jedino Juventus, Inter i Torino maksimalni sa šest bodova. Posle reprezentativne pauze se vraća i ligaški fudbal, ali se transfer priče i spekulacije ne smanjuju.

Najnovija nam stiže iz Brazila.

Tamošnji Globo Sports tvrdi kako su tri, po mnogima i najjača tri kluba Serije A, u trci za Brunom Gimaraešom. Napoli, Juventus >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Inter su krenuli da se raspituju oko cene dvadesetjednogodišnjeg veznog fudbalera koji igra za Atletiko Paranaense. Videćemo koji će klub biti ubedljiviji.

 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Alegri ima favorita za titulu i ne, nije to što mislite!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 14:06

Bivši trener šampiona podelio svoja mišljenja...Posle dvonedeljne pauze na programima imamo opet najbolji klupski fudbal. U Seriji A su odigrana dva kola, maksimalni su jedino Inter, Juventus i Torino. Program trećeg kola otvara upravo šampion koji gostuje u Firenci, već sutra od 15 časova...Ovo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.