Kimov diplomata OPTUŽUJE: Tramp igra NUKLEARNI FUDBAL, mi imamo samo JEDAN IZBOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kimov diplomata OPTUŽUJE: Tramp igra NUKLEARNI FUDBAL, mi imamo samo JEDAN IZBOR

Jake optužbe

Severnokorejski diplomata izjavio je danas da Pjongjang namerava da nastavi sa testiranjem svog nuklearnog programa u interesu samoodbrane i optužio američkog predsednika Donalda Trampa da igra "nuklearni fudbal", prenela je agencija RIA Novosti.

Foto: Profimedia

- Demokratska Narodna Republika Koreja se konstantno uverava da je razvijanje nuklearnog oružja pravi izbor. I >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi jačamo nameru da izvodimo testove kako bismo neutralisali nuklearne pretnje SAD - rekao je Nam Hjok-Cen, službenik ministarstva spoljnih poslova Severne Koreje na konferenciji o zabrani oružja za masovno uništavanje.

RIA Novosti takođe je prenela da je Nam rekao da Tramp ima "hiljadu" nuklearnog oružja na raspolaganju i da američki lider igra "nuklearni fudbal", navodi Rojters.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.