Kežman novi član ekipe iz Hong Konga

Izvor: Beta, 20.Jan.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kežman novi član ekipe iz Hong Konga

HONG KONG, 20. januara 2011. (Beta-AP) - Fudbalski klub Saut Čajna iz Hong Konga saopštio je u četvrtak da je potpisao ugovor sa srpskim napadačem Matejom Kežmanom.

Bivši reprezentativac SCG sa novim klubom potpisao je ugovor na četiri meseca, a u Hong Kong će doputovati u subotu.

Kežman je prethodne dve i po sezone bio član francuskog Pari Sen Žermena, ali se u tom klubu nije izborio za veću minutažu. U dosadašnjoj karijeri Kežman je igrao za Partizan, PSV Ajndhoven, Čelsi, Atletiko Madrid, Fenerbahče i Zenit.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kežman novi član ekipe iz Hong Konga

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jan.2011

HONG KONG, 20. januara 2011. (Beta-AP) - Fudbalski klub Saut Čajna iz Hong Konga saopštio je u četvrtak da je potpisao ugovor sa srpskim napadačem Matejom Kežmanom. Bivši reprezentativac SCG sa novim klubom potpisao je ugovor na četiri meseca, a u Hong Kong će doputovati u subotu. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Kežman u Hong Kongu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2011

HONG KONG -..Fudbalski klub Južna Kina iz Hong Konga saopštio je da je potpisao ugovor sa bivšim reprezentativcem Srbije i Crne Gore Matejom Kežmanom...Tridesetjednogodišnji Kežman, koji je igrao u beogradskom Partizanu, londonskom Čelsiju, PSV Ajndhovenu, Atletiku iz Madrida, trebalo bi da doputuje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kežman potpisao za Saut Čajna

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jan.2011, 01:06

Mateja Kežman je u četvrtak potpisao četvorormesečni ugovor sa najtofejnijim i najpoznatijim klubom iz Hong Konga Saut Čajna. Tako se završila potraga srpskog internacionalca za novom ekipom posle raskida ugovora sa Pari sen Žermenom. – Privući takvog napadača kao što je Kežman, koji je...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.