Kevin Durent kupio fudbalski klub

Izvor: B92, 15.Jun.2020, 19:02

Kevin Durent kupio fudbalski klub

Kevin Durent, čuveni američki košarkaš, postao je suvlasnik fudbalskog kluba Filadelfija Union.

Kevin Durent je velika NBA zvezda, on je u karijeri igrao za Sijetl Supersonikse, pa posle Oklahomu kada su se preseli zatim Golden Stejt i sada je u Bruklinu.

On je 2014. godine bio MVP čitave lige, a 2017. i 2018. godine bio je MVP finala, dok je na "Ol Star" utakmici nastupio 10 puta.

Durent je sada postao suvlasnik MLS franšize Filadelfija Union pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kupio 5 procenata kluba i ima opciju da u doglednoj budućnosti uveća svoj udeo u Unionu.

Filadelfija je u MLS ušla 2010. godine i u sezoni iza nas imaju prvi nastup u plej ofu i prvu pobedu pred domaćim navijačima.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.