Keržakov zvanično napustio Spartak – sve se otvorilo za dolazak Lalatovića

Izvor: B92, 14.Nov.2023, 00:29

Keržakov zvanično napustio Spartak – sve se "otvorilo" za dolazak Lalatovića

Na sastanku u ponedeljak Fudbalski klub Spartak i trener Aleksandar Keržakov sporazumo su raskinuli ugovor.

Kako je navedeno na zvaničnom sajtu Subotičana, dve strane su se razišle u prijateljskom tonu, sa ciljem da se pronađe način za izlazak iz rezultatske krize.

Keržakovu je presudio niz od pet utakmica bez pobede, uključujući i eliminaciju iz Kupa od prvoligaša Grafičara, uz gol-razliku 2:11 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u poslednjih mesec dana.

Kap koja je prelila čašu bio je poraz od Javora 2:0 proteklog vikenda.

Obostrani zaključak je da bi promena unutar stručnog štaba, u ovom trenutku, bila najbolje rešenje za klub.

FK Spartak se zahvalio bivšem treneru Aleksandru Keržakovu na dosadašnjoj više nego korektnoj saradnji.

Ovim povodom oglasio se i predsednik kluba Nikola Simović.

"Fudbalski klub Spartak i šef stručnog štaba Aleksandar Keržakov, sporazumno su raskinuli ugovor. Desio se pad u poslednjih nekoliko utakmica i tim je upao u krizu iz koje nije uspeo da se izvuče, neke kockice se nisu složile nakon čega su došli i lošiji rezultati. Aleksandar je izvandredan čovek i trener i ovim putem mu se lično zahvaljujem na svemu učinjenom. Svima u klubu nam je drago što smo sarađivali sa svetskom fudbalskom legendom i žao nam je što saradnja nije potrajala duže. Želim mu puno sreće u nastavku karijere", naveo je Simović.

Dakle, otklonjena je i poslednja prepreka za dolazak Nenada Lalatovića u Suboticu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.