Katastrofa Nemačke, Portugalci spakovali Ter Štegenu pet komada!  (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katastrofa Nemačke, Portugalci spakovali Ter Štegenu pet komada! (VIDEO)

Mlada reprezentacija Portugalije su u velikom stilu plasirala u finale EP u Češkoj

Takav šamar nemački fudbal odavno nije dobio. Mlada reprezentacija Nemačke je propisno obrukala svoje starije kolege, aktuelne vladare planete. U polufinalu EP za mlade reprezentacije u Češkoj, Portugalci su deklasirali Nemce sa 5:0 i u velikom stilu se plasirali u meč za titulu.

Golman klupskog šampiona Evrope, Mark-Andre >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ter Štegen je izrešetan sa svih strana, Portugalci su na neki način osvetili svoju A reprezentaciju koju su Nemci pre godinu i 11 dana deklasirali na Mundijalu u Brazilu sa 4:0.

Sve je danas polazilo za nogom portugalskim reprezentativcima, Nemci su pokazali da nisu bauk i da su imali sreće u grupi. Treba istaći i da Portugalci zaista imaju sjajan tim sačinjen od nekolicine fudbalera koji su pozivani u seniorsku reprezentaciju poput Rafaela Gereira, Žoao Marija, Bernarda Silve, Ivana Kavalijera, Vilijama Karvalja

Goleadu je otvorio Monakov vezista Bernardo Silva posle fenomenalne akcije i duplog pasa sa Kavalijerom. A, onda je krenula kanonada... U 33. minutu je Bernardo Silva izveo korner, a Rikardo Pereira iz peterca duplirao prednost. U nadoknadi prvog poluvremena, sevnula je još jedna prelepa akcija Portugalaca i projektil pod prečku u režiji Kavalijera. Odbrana Nemaca je delovala katastrofalno.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Žoao Mario je raspalio po lopti sa dvadesetak metara i poslao još jedan neodbranjiv udarac u mrežu Ter Štegena. Tačku na debakl Nemaca je stavio Rikardo Orta koji je zakucao loptu glavom u 71. minutu. Posledenjih petanestak minuta su Nemci odigrali sa igračem manje zbog crvenog kartona Bitenkura, ali su Portugaci spustili gas i nisu više rešetali Ter Štegena.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.