Katarina Živković: Posle toliko fudbalera bila bih dobar selektor!

Izvor: Story, 22.Jan.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Živković: Posle toliko fudbalera bila bih dobar selektor!

Pevačica Katarina Živković otkrila je da bi volela da postane selektor fudbalske reprezentacije, budući da je, posle raskida duge veze sa manekenom i voditeljem Banetom Jankovićem, neprestano povezuju sa sportistima.

Katarina Živković, foto: Facebook

Pisalo se da  je u vezi sa fudbalskim reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem i da je svaki slobodan trenutak koristila da ga prati na utakmice, a nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i da je u vezi sa Stefanom Mihajlovićem, koji je odmah demantovao da je u vezi sa Živkovićevom.

- Veoma mi je zanimljivo što me povezuju sa tim frajerima i od mog života prave špansku seriju. Ne bih da komentarišem Mihajlovića i njegove izjave jer ga ne poznajem, ali mislim da bi on više voleo da je u novine dospeo zbog poslovnih uspeha i fudbala, nego zbog tračeva da je u ljubavnoj vezi sa mnom - rekla je Kaća i dodala da ni Mitrivuća ne poznaje.

- Bila bih kul selektor - zaključila je pevačica.

Izvor: PulsOnline

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kaća progovorila: Nakon toliko fudbalera bila bih dobar selektor!

Izvor: Press, 22.Jan.2015

Pevačica Katarina Živković otkrila je da bi volela da postane selektor fudbalske reprezentacije, budući da je, posle raskida duge veze sa manekenom i voditeljem Banetom Jankovićem, neprestano povezuju sa sportistima. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.