Katanija smenila Marana i dovela De Kanija

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2013, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katanija smenila Marana i dovela De Kanija

Italijanski fudbalski prvoligaš Katanija je saopštio da je otpustio trenera Rolanda Marana i na njegovo mesto doveo Luiđija de Kanija.
(FOTO: AP)
Uprava Katanije bila je nezadovoljna rezultatima ekipe u dosadašnjem toku sezone, a „kap koja je prelila čašu” bio je jučerašnji prvenstveni poraz od Kaljarija (1:2).
De Kanio bi ekipu sa Sicilije trebalo da vodi do kraja sezone.
U dosadašnjoj trenerskoj karijeri ovaj stručnjak radio je u Sijeni, Lukezeu, Peskari, Udinezeu, Napoliju, Ređini, Đenovi, Kvins Park Rendžersima i Lećeu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mihajlović odbio poziv Katanije, umesto Marana doveden De Kanio

Izvor: Blic, 20.Okt.2013

Italijanski fudbalski prvoligaš Katanija otpustio je trenera Rolanda Marana i na njegovo mesto želeo da dovede Sinišu Mihajlovića, ali je selektor Srbije navodno odbio poziv ekipe iz Serije A...Uprava Katanije bila je nezadovoljna rezultatima ekipe u dosadašnjem toku sezone, a "kap koja je prelila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.