Kasano: Murinja ne zanima fudbal, svejedno mu vodi li Real ili San Martineze

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 21:20

Kasano: Murinja ne zanima fudbal, svejedno mu vodi li Real ili San Martineze

Antonio Kasano, nekadašnji reprezentativac Italije, dao je zanimljivo poređenje dvojice trenera, Maurisija Sarija i Žozea Murinja.

U emisiji BoboTV, žestoko je kritikovao Murinja rekavši da ga za razliku od Sarija, ne zanima fudbal.

"Trener Lacija voli fudbal i svoj posao, dok je ovog drugog baš briga za fudbal. Pobeđuje, menja sve i pametan je, onda ga neko dovede kao da je ne znam ko, ali Sarijevi timovi igraju lep fudbal, dok je Murinjov jednak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nuli", kaže Kasano.

Nekadašnji igrač Rome i Reala je nastavio u sličnom stilu.

"Ima onih koji dolaze zbog igrača, ali niko ne može da nas napravi ludima, jedan zna svoj posao i kako da ga obavlja, kako da priča o njemu, dok je Murinjo samo bioskop. Nemam pojma šta Roma igra sa Murinjom i kako postiže određene rezultate. Nekad je bio veliki trener i komunikator, danas je za mene samo trener kom je svejedno da li trenira Real Madrid ili San Martinese. Ako Ančeloti ode u Brazil, Žoze bi mogao da se vrati u Real, ali to će biti zato što je pobeđivao i zbog statusa koji ima, jer bi u suprotnom mogao i u San Martinese. Ako je Real Madrid zainteresovan za priču o fudbalu, neka ga ne zovu. Ako San Martinese želi da igra defanzivan fudbal, neka pozovu njega", oštar je Kasano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.