Karadžić i Mihajlović i dalje ćute, Biševac i Tošić poslati pred novinare!

Izvor: Blic, 24.Mar.2013, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić i Mihajlović i dalje ćute, Biševac i Tošić poslati pred novinare!

Ni dva dana posle poraza od fudbalske reprezentacije Hrvatske (2:0) u mondijalskim kvalifikacijama, predsednik FSS-a Tomislav Karadžić i selektor Srbije Siniša Mihajlović nisu se udostojili da pričaju o neuspehu.

"Orlovi" će gotovo sigurno gledati Svetsko prvenstvo putem malih ekrana, a odgovore na brojna pitanja od Karadžića i Mihajlovića i dalje nećemo dobiti.

Ono što se zna: prvi čovek srpskog fudbala je odmah posle poraza od Hrvatske rekao da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ništa neće menjati i da se nastavlja dalje sa Mihajlovićem, samo je pitanje dokle?

U Sportskom centru u Staroj Pazovi na konferenciji za medije pojavili su se Zoran Tošić i Milan Biševac, a opširnije o tome šta su rekli čitajte uskoro na Blicsport.rs.

Povezane vesti: Štimac: Vels je još teži rival od Srbije, možemo do finala u Brazilu! Mihajlović: Ne pomišljam na ostavku, nadam se pobedi protiv Škota Prijatelji Miha i Štimac: Doneli smo Igoru rakiju, ajvar i džem, a na ćevape ga vodimo Mihajlović: Sve osim pobede Hrvata je iznenađenje, mladost je naša prednost! Mihajlović se nikog ne plaši: Trening Srbije u Zagrebu otvoren za sve!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Karadžić ćuti, Miha gleda brazilski fudbal, Biševac i Tošić poslati pred novinare!

Izvor: Blic, 24.Mar.2013

Ni dva dana posle poraza od fudbalske reprezentacije Hrvatske (2:0) u mondijalskim kvalifikacijama, predsednik FSS-a Tomislav Karadžić i selektor Srbije Siniša Mihajlović nisu se udostojili da pričaju o neuspehu..."Orlovi" će gotovo sigurno gledati Svetsko prvenstvo putem malih ekrana, a odgovore...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.