Karadžić: Zatečeni smo i iznenađeni!

Izvor: Kurir, 07.Jun.2014, 02:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Zatečeni smo i iznenađeni!

Očekuju nas visoke kazne, što je velika šteta i za Zvezdu i za naš fudbal, rekao je Karadžić

FSS će nagrabusiti zbog Zvezde!

Evropska fudbalska federacija (UEFA) već je najavila pokretanje postupka protiv Fudbalskog saveza Srbije, a čelnici naše „kuće fudbala“ poručuju da su zatečeni odlukom o izbacivanju Crvene zvezde iz evropskih takmičenja na godinu dana.

Velika šteta

- Iznenađen sam odlukom UEFA. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Očekuju nas visoke kazne, što je velika šteta i za Zvezdu i za naš fudbal. FSS je samo hteo da pomogne srpskom fudbalu - rekao je predsednik Karadžić, dok je i iz FSS stigla reakcija, u kojoj, pored ostalog, stoji:

Uslovna kazna

- FSS izražava iznenađenje činjenicom da je najavljeno pokretanje mogućeg disciplinskog postupka i protiv naše organizacije, a zbog izdavanja licence Crvenoj zvezdi za učešće u evropskim takmičenjima. Uzimajući u obzir činjenicu da se nalazimo pod uslovnom kaznom zbog slične situacije iz prošlosti, teško stanje u kojem se Crvena zvezda nalazila godinama unazad uticalo je na izdavanje licence za igranje u Evropi na granici prihvatljivih uslova.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.