Karadžić: Intenzivno radim na svom odlasku godinu dana!

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Avg.2013, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Intenzivno radim na svom odlasku godinu dana!

U predvečerje velike fudbalske bitke između Srbije i Hrvatske rasplamsao se pravi rat između opozicije i predsednika FSS.
(FOTO: M. Antić)
Ne biraju se reči, nikad težim optužbama diskredituje se Tomislav Karadžić, ali ni prvi čovek srpske kuće fudbala nije ostao dužan pa se puno toga  moglo pročitati i o ljudima koji su poveli borbu protiv njega.
Posle saopštenja Zvezdana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Terzića i Nebojše Čovića koji su prvom čoveku odgovorili na prozivku u otvorenom pismu, Tomislav Karadžić je odlučio da prekine prepisku, ali je u četvrtak za zurnal.rs imao šta da kaže:
Na početku mandata rekao sam da ću ovaj period iskoristiti za rad na infrastrukturnom i organizacionom planu, ali i pokušati s obzirom na moje godine da zajedno sa regionalnim savezima i ljudima koji vode fudbal da pronađemo čoveka koji će kvalitetima, primernim radom i biografijom moći da bude na čelu fudbala sledećih 10-15 godina. Taj period planiran je za početak sledeće godine
Krajem februara trebalo bi da se održi redovna Skupština FS Srbije i tada će između ostalih i Tomislav Karadžić podneti izveštaj, ali…
Ako neko misli da pre ovog planiranog perioda može da obezbedi statutarnu i izbornu proceduru, stojim na stanovištu da je to izborno pravo, zakazaćemo Skupštinu istog dana.
Logično je pitanje da li u februaru odlazite sa funkcije predsednika FSS?
Intenzivno radim na svom odlasku godinu dana, praktično od dana kad sam dobio novi mandat. Ja ga nisam sam tražio, možda mi je bio i nepotreban,  ali svi regioni su me hteli, podržali su me čak i oni koji me danas napadaju – zaključuje Tomislav Karadžić.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

KARADŽIĆ: Intenzivno radim na svom odlasku već godinu dana

Izvor: Kurir, 23.Avg.2013

Prvi čovek srpskog fudbala smatra da bi na funkciji predsednika trebalo da ga zameni generalni sekretar Saveza Zoran Laković..BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FS S) Tomislav Karadžić izjavio je da je spreman da se povuče, ali da bi na toj funkciji trebalo da ga zameni osoba kojoj "veruje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.