Kapiten Portugala kritikovao sudiju posle poraza od Maroka

Izvor: Beta, 10.Dec.2022, 21:56

Kapiten Portugala kritikovao sudiju posle poraza od Maroka

Kapiten fudbalske reprezentacije Portugala Pepe kritikovao je sudjenje Argentinca Fakunda Telja u današnjoj utakmici protiv Maroka u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, rekavši da nije nadoknadio dovoljno vremena."Sudija je dao samo osam minuta nadoknade vremena, a mi nismo igrali, uopšte se nije igralo u drugom poluvremenu. Jedina ekipa koja je htela da igra fudbal smo bili mi", rekao je Pepe za portugalski kanal Sik Notisijas.Portugal je danas eliminisan u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je izgubio od Maroka sa 0:1."Maroko je stalno pokušavao da zaustavi našu igru sitnim prekršajima, a sudija tada nije davao žute kartone, nije ništa signalizirao. To je veoma tužno", dodao je 39-godišnji fudbaler.On je takodje kritikovao izbor argentinskog sudije za današnji meč, pošto je njegova zemlja i dalje u takmičenju."Moram to da kažem, pošto je to jače od mene. Neprihvatljivo je da argentinski sudija danas sudi, nakon onoga što se juče desilo i onoga šta je Mesi rekao", naveo je Pepe.Mesi je u petak kritikovao odluku da španski sudija sudi utakmicu protiv Holandije. Argentina je pobedila Holandiju posle izvodjenja jedanaesteraca i prošla u polufinale.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kristijano Ronaldo: Kraj!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2022, 13:47

Kapiten fudbalske reprezentacije Portugalije Kristijano Ronaldo objavio je danas da nije uspeo da osvoji Svetsko prvenstvo sa nacionalnim timom svoje zemlje, što mu je bio najveći san u profesionalnoj karijeri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.