Kapiten Kostarike: Motivisano na Brazil

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Kostarike: "Motivisano na Brazil"

Kapiten fudbalske reprezentacije Kostarike Brajan Ruiz rekao je danas da je njegova ekipa motivisana za meč s petostrukim svetskim prvacima, selekcijom Brazila.

"Motivisani smo da igramo protiv tima kao što je Brazil. Obe ekipe se bore za plasman u sledeću fazu, tako da sam siguran da će to biti intenzivan meč", rekao je Ruiz.

Fudbaleri Kostarike i Brazila igraju sutra meč drugog kola Grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << E Svetskog prvenstva.

"Dobro smo se pripremili i fizički i taktički, tako da ćemo da koristimo to u sutrašnjoj utakmici, baš kao i našu psihološku snagu", rekao je kapiten Kostarike.

Kostarika je u prvom kolu izgubila od Srbije, dok je Brazil remizirao sa Švajcarskom.

Utakmica Kostarika - Brazil igra se sutra od 14.00 u Sankt Peterburgu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRAZIL PROBIO ČELIČNU ODBRANU U 91. MINUTU: Kostarika se branila do kraja, Nejmar i Žezus sprečili SENZACIJU U SANKT PETERBURGU u nadoknadi vremena! (FOTO)

Izvor: Kurir, 22.Jun.2018

Fudbaleri Brazila slavili su nad Kostarikom sa 2:0 u meču 2. kola grupe E na Svetskom prvenstvu u Rusiji. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.