Kapelo imenuje kapitena u avgustu

Izvor: B92, 09.Jun.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo imenuje kapitena u avgustu



Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Fabio Kapelo izjavio je da do kraja avgusta neće objaviti ime kapitena te reprezentacije, preneli su britanski mediji. Kapitensku traku na prethodnim prijateljskim utakmicama nosili su Rio Ferdinand, Džon Teri, Stiven Džerard i Dejvid Bekam, jer je Kapelo želeo svima da pruži šansu, pre nego što donese konačnu odluku o stalnom kapitenu.

"Nisam odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ko će biti kapiten reprezentacije. Imam još vremena za konačnu odluku, a mogu vam reći da postoje dva kandidata. Mislim da ću konačnu odluku objaviti oko 10. avgusta, pre početka novog fudbalskog prvenstva", rekao je Kapelo za britansku televiziju "Skaj".

Kapelo je dodao i da je zadovoljan pripremnim utakmica koje je Engleska odigrala protiv reprezentacija Trinidada i Tobaga i SAD.

"Važno je da smo igrali dobro na poslednje dve utakmice, idemo korak po korak i već se vidi napredak u igri", zaključio je italijanski stručnjak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.