Kapelo: Ne zanima me da opet radim u Italiji

Izvor: Blic, 18.Mar.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo: Ne zanima me da opet radim u Italiji

Poznati fudbalski trener Fabio Kapelo rekao je da više neće trenirati neku italijansku ekipu, ali je istakao da ga još privlači rad u drugim zemljama.

"Ne verujem da ću opet raditi u Italiji, ali mislim da još ima interesantnih opcija u inostranstvu za mene. Ko zna, možda čak i na nekoj drugoj funkciji", kazao je 65-godišnji Kapelo italijanskim medijima.

Kapelo je prošlog meseca podneo ostavku na mesto selektora Engleske nakon neslaganja sa čelnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tamošnjeg saveza oko odluke da se Džonu Teriju oduzme kapitenska traka.

"Interesuje me nešto novo i drugačije, osećam se kao dete pred kojim je čitav svet. Ako dobijem interesantnu ponudu, svakako ću razmisliti", dodao je on.

Kapelo je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Juventus, Milan, Romu i Real Madrid, a ukupno je osvojio 15 trofeja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.