Kante potpisao za Al Itihad

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 09:56

Kante potpisao za Al Itihad

Francuski fudbalski reprezentativac N'Golo Kante potpisao je trogodišnji ugovor sa Al Itihadom, saopštio je danas klub iz Džede.

Al Itihad je na društvenim mrežama objavio fotografiju Kantea u dresu novog kluba.

"Srećan sam što ću ponovo da igram sa tobom. I to u najboljem timu Saudijske Arabije", izjavio je Benzema, koji je sa Al Itihadom potpisao trogodišnji ugovor.

Francuski fudbaler Karim Benzema, koji je pre nedelju dana stigao u Al Itihad, poželeo je dobrodošlicu Kanteu u novi klub.

Francuski mediji podsećaju da je Kante (32) početkom juna potpisao trogodišnji ugovor sa Al Itihadom, ali je nekadašnji fudbaler Čelsija morao da prođe detaljne lekarske preglede pre nego što je ozvaničio saradnju sa šampionom Saudijske Arabije.

"Uzbuđen sam što ću da igram za 'tigrove' pred navijačima u Džedi", rekao je Kante, koji je za reprezentaciju Francuske odigrao 53 utakmice.

Kante je u Al Itihad stigao iz Čelsija, a pre londonskog kluba igrao je za Lester, Kaen i Bulonj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.