Kanavaro imenovan za trenera Gvangžua

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanavaro imenovan za trenera Gvangžua

Nekadašnji italijanski fudbalski reprezentativac Fabio Kanavaro imenovan je danas za trenera Gvangžu Evergranda, saopšteno je na tviter profilu kineskog kluba.

"Dobrodošao u Gvangžu, Fabio" i "Fabio Kanavaro je postavljen na mesto trenera Gvangžua", objavili su predstavnici Evergranda.

Kanavaro na mestu trenera menja svog nekadašnjeg mentora i sunarodnika Marčela Lipija, koji je u nedelju, posle dve godine na toj funkciji, podneo ostavku i prezueo mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dirktora Evergranda.

Kanavaro (41) je tokom igračke karijere nastupao za Napoli, Parmu, Inter, Juventus, Real Madrid i Al Ahli, a 2006. godine bio je i kapiten reprezentacije Italije, koju je predvodio do titule prvaka sveta. On je od 2013. godine pomoćni trener Al Ahlija.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.