Kaljari dočekuje Inter u Trstu

Izvor: Mondo, 05.Apr.2013, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaljari dočekuje Inter u Trstu

Fudbalski savez Italije saopštio da će prvoligaš Kaljari dočekati milanski klub na stadionu Nero Roko, nakon što su nedavno saopštili da napuštaju svoj teren na Sardiniji.

Kaljari je saopštio da napušta "Is Arenas", na kojem je do sada igrao, jer navijači tog kluba čak četiri puta nisu mogli da prisustvuju utakmicama jer im nije garantovana bezbednost na stadionu.

Kaljari će tako, čak 1.000 kilometara daleko od svog grada, igrati utakmice Serije A, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na stadionu Nero Roko u Trstu, koji se renovira.

Komisija Fudbalskog saveza Italije obišla je stadion Nero Roko i odlučila da odobri zahtev Kaljarija da igra na tom terenu, a vlasti Trsta začuđeni su tom odlukom.

Meč Kaljari - Inter igraće se sledeće nedelje u okviru 32. kola Serije A.

(Beta-AP, foto: Guliver/Getty images/Dino Panato)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaljari dočekuje Inter u Trstu

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2013

Fudbalski savez Italije saopštio je danas da će prvoligaš Kaljari dočekati milanski Inter u Trstu, nakon što su nedavno saopštili da napuštaju svoj teren na Sardiniji.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.