Kako je prevarant Gvardiola upropastio nemački fudbal...

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je "prevarant" Gvardiola upropastio nemački fudbal...

Teške optužbe na račun trofejnog stručnjaka.

Reprezentacija Nemačke je takmičenje u Ligi nacija završila prilično neslavno, pa će u narednom ciklusu morati da igra u B rangu.

Ponor ekipe Jirgena Leva počeo je još od Mundijala u Rusiji kada su turnir završili već u grupnoj fazi što je predstavljalo možda i najneprijatnije iznenađenje na turniru.

Mnogi se pitaju šta je razlog ovoj katastrofi "Pancera", a legendarni reprezentativac Nemačke Hans-Peter >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Brigel smatra da je jedini krivac za to - Pep Gvardiola!

"Najveći krivac za krizu u Nemačkoj je Pep Gvardiola. On nas je prevario rekavši nam da je dovoljno da imamo posed lopte od 75 posto da bi pobedili. Ali nije, u fudbalu je rezultat mnogo važniji od dominacije na terenu", istakao je proslavljeni fudbaler iz 80-ih godina 20. veka.

Naravno, tu se prevashodno misli na ono što je Gvardiola radio u Bajernu kada je promenio "krvnu sliku" kluba i uspostavio specifičan stil igre sličnom onom u Barseloni.

Da li je Pep zaista kriv?
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gvardiola nas je sve prevario, on je krivac za eliminaciju Nemačke

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2018

Nekadašnji reprezentativac Nemačke Hans Peter Brigel (63) ubeđen je da je Pep Gvardiola glavni krivac što su Panceri ispali u B grupu Lige nacija ove jeseni. Katalonac, koji je Bajern odveo do tri uzastopne titule šampiona Nemačke od 2013. do 2016. obeležio je jedan od najuspešnijih perioda...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.