Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2024, 22:37

Kako je Srbin ispisao stranice istorije fudbala: Niko nikad dva puta iz kornera kao Luka Adžić /VIDEO/

Utakmica između Čukaričkog i subotičkog Spartaka odigrana na Banovom brdu ostaće upamćena po nečemu što fudbal ne pamti. Ne samo u domaćim okvirima, nego i na globalnom nivou. Po tome što je tokom nje jedan igrač, u ovom slučaju Luka Adžić, postigao dva pogotka direktno iz kornera!
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Adžić o dva gola iz kornera i svom umetničkom delu bez rama: Gađao sam i gledao kako to rade majstori Piksi i Rambo

Izvor: Sportal.rs, 13.Mar.2024, 10:43

U pretrazi najlepših golova Čukaričkog, verovatno bi na vrhu liste bili oni iz novije istorije. Kada je Luka Stojanović savladao Milana Borjana sa pola terena, pa Marko Docić Nemanju Stevanovića iz slobodnjaka sa gotovo centra, te gol kapitena Brđana direktno iz kornera Crvenoj zvezdi. Ipak, ono...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.