Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2020, 13:41

Kako do igre FIFA 20? Lako uz Mozzart Sport!

U samo nekoliko koraka na Instagramu osvojite najpopularniju fudbalsku simulaciju

Ovog meseca ste uživali u majstorijama Šaponjića, Jovića, Milenkovića, Muse, Todorovića i ostalih na Mozzart All Star humanitarnom turniru u video-igri FIFA 20, a ukoliko i vi želite da zaigrate jednu od najpopularnijih sportskih video-igara na svetu, sve što je potrebno je da zapratite Mozzart Sport Instagram stranicu, tagujete na OVOM POSTU prijatelja koga planirate da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pobeđujete u Fifi i imate nalog na sajtu mozzartbet.com.

Pobednika ćemo odrediti metodom slučajnog izbora.

????OSVOJI FIFA 20???? Ovog meseca ste uživali u majstorijama Šaponjića, Jovića, Milenkovića, Muse, Todorovića i ostalih na Mozzart All Star humanitarnom turniru u FIFA 20, a ukoliko i vi želite da zaigrate jednu od najpopularnijih sportskih video-igara na svetu, sve što je potrebno je da • zapratite Mozzart Sport Instagram stranicu • tagujete prijatelja koga planirate da pobeđujete u Fifi • imate nalog na Mozzart Betu Pobednika ćemo odrediti metodom slučajnog izbora. Pravila: 1. U izbor ulaze samo autori komentara koji su PUNOLETNI. 2. U izbor ulaze samo autori komentara koji su ZAPRATILI Instagram nalog Mozzart Sport 3. U izbor ulaze samo autori komentara koji imaju nalog na Mozzart Betu 4. Pored tagovanja prijatelja potrebno je staviti i Mozzart Bet korisničko ime 5. U izbor ulaze samo korisnici iz Republike Srbije. 6. U izbor ulaze samo oni autori komentara koji imaju autentične Instagram naloge sa imenom i prezimenom koje se poklapa sa Mozzart Bet nalogom 7. Komentare možete ostavljati do ponedeljka u 12.00

A post shared by Mozzart Sport (@mozzartsport) on May 26, 2020 at 12:51am PDT

Pravila:

1. U izbor ulaze samo autori komentara koji su PUNOLETNI.

2. U izbor ulaze samo autori komentara koji su ZAPRATILI Instagram nalog Mozzart Sport.

3. U izbor ulaze samo autori komentara koji imaju nalog na sajtu mozzartbet.com

4. Pored tagovanja prijatelja potrebno je staviti i Mozzart Bet korisničko ime.

5. U izbor ulaze samo korisnici iz Republike Srbije.

6. U izbor ulaze samo oni autori komentara koji imaju autentične Instagram naloge sa imenom i prezimenom koje se poklapa sa Mozzart Bet nalogom.

7. Komentare možete ostavljati do ponedeljka 1. juna u 12.00

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.