Kakav šok na Emiratima! Žiru polomio stopalo, Venger se lomi da li da kupi špica ili ostavi Podolskog

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav šok na Emiratima! Žiru polomio stopalo, Venger se lomi da li da kupi špica ili ostavi Podolskog

Sezona nije čestito ni počela, a za Olivijea Žirua pretvorila se u noćnu moru. Napadač Arsenala neće moći da igra fudbal tri meseca, jer je slomio stopalo, zbog čega mu sleduje dugotrajni period rehabilitacije. Izvesno je da će propustiti najmanje 11 kola Premijer lige i bar pet evropskih utakmica, bilo u Ligi šampiona (ukoliko se Tobžije plasiraju u grupe, a imaju 0:0 protiv Bešiktaša) ili u Ligi Evrope (za slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da ispadnu od turskog predstavnika).

Povreda francuskog reprezentativca dovela je Arsena Vengera u neprijatan položaj, jer ne može da dozvoli da ima manjak špiceva u rotaciji. Prema izveštajima engleskih medija, menadžer Arsenala će se posle ovog slučaja predomisliti i postoji mogućnost da na Emiratima ostavi Lukasa Podolskog, iako se činilo da je njegov transfer u Volfzburg gotova stvar.

Druga opcija je, navodno, kupovina novog napadača. Vengerov pik je Loik Remi iz Kvins Park Rendžersa, koji je ovog leta bio na pragu Liverpula, ali nije potpisao ugovor, jer je “pao” na lekarskim pregledima. Kao druga mogućnost figurira dolazak Danija Velbeka iz Mančester junajteda, pošto na njega Luj van Gal ne računa.

U svakom slučaju, Venger mora brzo da reaguje, jer se prelazni rok zatvara u nedelju u ponoć, a od zdravih napadača na raspolaganju ima Džoela Kembel, Jaju Sanoga i Aleksisa Sančeza.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok za Arsenal, Žiru polomio stopalo

Izvor: Press, 26.Avg.2014

Arsenal baš nema sreće. Trudio se Venger da sačuva Olivijea Žirua, uvodio ga je sa klupe u prva dva kola Premijer lige da bi bio odmoran za plej-of kvalifikacija za LŠ protiv Bešiktaša, a na kraju je Francuz slomio stopalo na treningu!. . Zbog ove povrede Žiru će pauzirati sve do novembra,...

Nastavak na Press...

Žiru na rehabilitaciji tri mjeseca

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2014

Sezona nije čestito ni počela, a za Olivijea Žirua, napadača Arsenala, pretvorila se u noćnu moru...On neće moći da igra tri mjeseca, jer je slomio stopalo, zbog čega mu sljeduje period rehabilitacije. Izvjesno je da će propustiti najmanje 11 kola Premijer lige i bar pet evropskih utakmica,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.