Kad pijani Poljak preskače ogradu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2012, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad pijani Poljak preskače ogradu (VIDEO)

Pijani navijač fudbalske reprezentacije Poljske pokušao je da preskoči ogradu u Vroclavu.. Evo kako se njegov pokušaj završio.

Poljski navijači poznati su kao veoma ekstremni. Tokom Evropskog prvenstva u fudbalu, koje njihova zemlja organizuje zajedno sa Ukrajinom, učestvovali su u nizu tuča, a najpoznatija je svakako bila ona sa navijačima Rusije u Varšavi.

Poljski fudbaleri nisu se plasirali u drugi krug takmičenja, pošto su Grci pobedili Rusiju, a navijačima u Vroclavu, ovaj poraz pao je veoma teško. Evo kako je jedan, po svemu sudeći pijani Poljak, pokušao da preskoči ogradu i pođe za devojkom, sa kojom je neki tren ranije razgovarao.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.