Kačar se ne vraća u srpski fudbal: Ostajem samo u inostranstvu

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2016, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kačar se ne vraća u srpski fudbal: Ostajem samo u inostranstvu

Svakog leta kreće priča o povratku, ali su moji planovi bitno drugačiji. Slobodan sam igrač, istina je da ima nekoliko zainteresovanih klubova - kaže Gojko GOJKO Kačar (29) uzdanica Hamburgera, koji se posle dve sezone provedene u borbi za opstanak konačno u minulom šampionatu ustalio na sredini tabele, nema nameru da se vrati u srpski fudbal, tačnije Crvenu zvezdu. Nekadašnji kapiten Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i reprezentativac je još od 2008. godine u Bundesligi uz sezonski izlet u Osaku, a ugovor sa klubom mu ističe za nekoliko dana. Priče po kojima bi trebalo da obuče dres našeg najtrofejnijeg kluba doprle su do lučkog grada na severu Nemačke. - Pa svake godine u ovo vreme kreće priča da se vraćam u srpski fudbal, u Partizan ili Zvezdu, pa zašto ne bi i sada to bila tema - kaže Kačar u telefonskom razgovoru. - Istekao mi je ugovor sa Hamburgom, slobodan sam igrač i istina je da ima nekoliko zainteresovanih klubova. Moja želja je da nastavim karijeru u inostranstvu. * Pominje se i Darmštat? - Verujte mi da ne znam ko je sve u igri. Na meni je da do kraja nedelje ispunim sve obaveze prema HSV, jer ima da se odigra još nekoliko revijalnih mečeva, pa se posle toga vraćam u Novi Sad na odmor. O narednoj sezoni, videćemo, razmislićemo... Kažem, želja mi je da nastavim u nekoj od inostranih liga. * Kako ste zadovoljni učinkom u upravo završenoj sezoni? - Završili smo na 10. mestu, što je bio klupski cilj da se ekipa stabilizuje na sredini tabele i to smo ostvarili. Osvojili smo više od 40 bodova, što nam je bilo zacrtano i šteta što nismo uspeli da još nekoliko bodova upišemo na konto. Jer, u nekim mečevima na našem terenu gubili smo od "slabijih" timova, a u Bundesligi, zna se, veoma je mala, ili gotovo nepostojoće razlika u kvalitetu ekipa. Dakle, moglo je i bolje, ali zadovoljni smo. Sada nam je svima najpreči odmor pa tek potom razmišljanje o predstojećim obavezama - poručio je Kačar.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

GOJKO KAČAR: Zovu Zvezda i Partizan, ali…

Izvor: HotSport.rs, 22.Maj.2016

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi Crvena zvezda mogla u svoje redove da dovede nekadašnjeg reprezentativca Gojka Kačara, ali je on brzo demantovao tu vest.. . – Pa svake godine u ovo vreme kreće priča da se vraćam u srpski fudbal, u Partizan ili Zvezdu, pa zašto ne bi i sada to bila...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.