Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUMAN PLATIO CEH: Everton menja trenera

Fudbalski klub Everton otpustio je danas trenera Ronalda Kumana posle serije loših rezultata u svim takmičenjima.
Kap koja je prelila čašu bio je ubedljiv poraz od Arsenala.
Kuman je, nakon odrađenog treninga, imao sastanak sa čelnicima kluba, gde mu je saopšteno da su rezultati previše loši, i da je doneta odluka o raskidu saradnje.
Nakon devet kola, Everton je 18. na tabeli sa samo osam bodova.
Od >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svog dolaska iz Sautemptona prošlog leta, 54-godišnji trener predvodio je Everton do sedmog mesta u Premijer ligi i povratka u evropska takmičenja.
Male su šanse Evertona da prezimi u Evropi, pošto se nalazi na začelju grupe, posle poraza od Atalante i Liona i remija s Apolonom.
The post KUMAN PLATIO CEH: Everton menja trenera appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE OPRAVDAO OČEKIVANJA: Everton smenio Ronalda Kumana

Izvor: Kurir, 23.Okt.2017

Fudbalski klub Everton otpustio je trenera Ronalda Kumana posle serije loših rezultata u svim takmičenjima.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.