KUMAN OBJAVIO SPISAK: Van Dajk predvodi Holandiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 22:01

KUMAN OBJAVIO SPISAK: Van Dajk predvodi Holandiju

"Lale" igraju protiv Škotske i Nemačke.
Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Ronald Kuman objavio je skraćeni spisak igrača za prijateljske mečeve sa Škotskom i Nemačkom.
U nacionalnu selekciju su se vratili Žoržinjo Vajnaldum i Memfis Depaj, dok su sa šireg spiska otpali Frenki de Jong i Nik Olij, kao i Džošu Zirkze i Miki van de Ven zbog povreda.
Prvi prijateljski meč Holandija igra protiv Škotske 22. marta u Amsterdamu, dok će četiri dana kasnije odmeriti snage sa Nemačkom u Frankfurtu.
Na Kumanovom spisku su sledeći igrači - Golmani: Marko Bizot (Brest), Mark Fleken (Brentford),...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Spaletijev spisak ima nova imena

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2024

Selektor fudbalske reprezentacije Italije, Lućano Spaleti objavio je spisak igrača na koje računa za dvije prijateljske utakmice na mini turneji u Sjedinjenim Američkim Državama. "Azuri" će odigrati prvo meč sa Venecuelom 21. marta, a zatim i sa Ekvadorom tri dana kasnije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.