KRSTAJIĆ JE BIVŠI: FSS našao NOVOG selektora! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRSTAJIĆ JE BIVŠI: FSS našao NOVOG selektora! (FOTO)

Ostao još samo korak od konačnog dogovora.

Mladen Krstajić više neće biti selektor fudbalske reprezentacije Srbije, a čelnici Fudbalskog saveza Srbije, kako saznaje Kurir na korak su od konačnog dogovora sa legendom srpskog fudbala Draganom Stojkovićem Piksijem!

Kako stvari trenutno stoje, ostaje samo da se dve strane dogovore oko detalja i da popularni Piksi stavi svoj paraf na ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Savezom. Stojković je pristao, a sada se rešavaju formalnosti i nalaženje najboljeg rešenja za Piksijevu "kinesku situaciju" pošto legendarnog fudbalera za Gvangžu R&F veže ugovor na još tri sezone, po kojima godišnje zarađuje šest miliona dolara godišnje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Maksimalni uslovi za Piksija, dve rezervne varijante koje bi mogle da vam se svide!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2018, 11:19

Ko će biti selektor Srbije od Nove godine?..Mladen Krstajić je i dalje selektor reprezentacije Srbije, ali je verovatno da je protiv Litvanije u Humskoj po poslednji put vodio nacionalni tim sa klupe zbog svega što se dešavalo u svlačionici i sukoba sa igračima...Navodno FSS i predsednik Slaviša...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.