KRIV JE: Srpski trener optužen na pet godina zbog se*ksualnog uznemiravanja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 17:37

KRIV JE: Srpski trener optužen na pet godina zbog se*ksualnog uznemiravanja (VIDEO)

Mrlja na uspešnu karijeru.

Srpski fudbalski trener Milutin Sredojević optužen je za se*sualno uznemiravanje Selektor Ugande je prvo osuđen na tri godine zatvora, ali je posle toga kazna preinačena u pet godina uslovno. Sredojević je osuđen zbog dve prijave uznemiravanja.

Prvo ga je još u avgustu 2019. godine optužila sobarica u jednom johanesburškom hotelu, a glave mu je došla i 39-godišnjakinja koju je verbalno napao 7. decembra prošle godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Breaking News: Former Zambian National Coach Milutin Sredojevic leaving court in S. Africa after being convicted on 2 counts of sexual assault.

Sentenced to 3 years imprisonment, suspended for 5 years. His legal team was granted leave to appeal the conviction. pic.twitter.com/Sc6LMAClrX

— Mutungo's 🐐 ™️ (@lubersolz) October 19, 2021

Ona je radila na stadionu u Port Elizabetu u Južnoj Africi, gde je igrala Zambija na čijoj je klupi tada sedeo.

Former Orlando Pirates coach Milutin Sredojevic has been found guilty of sexual assault by the New Brighton Magistrate Court in Gqeberha. https://t.co/Zoh1pRR5H6

— IOL News (@IOL) October 19, 2021

Ta žena je služila kafu i kada je upitala Sredojevića da li želi šećer, on je rekao da hoće drugu vrstu šećera, pokazivajući na njen polni organ. U povratku, kada mu je donela kafu, on joj je dotakao zadnjicu.

Gde je kraj Šerifovim čudima? Posle pobeda nad Šahtjorom i Realom, Moldavcu večeras (21.00) gostuju Interu i opet su apsolutni autsajderi - kvota na keca je 1,20, na iks 8,00, a na dvojku čak 14! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Šerif.

On je trenersku karijeru započeo u Srbiji, a od početka 21. veka je u Africi.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRPSKI TRENER OSUĐEN NA 10 GODINA: Nekada je predvodio mladu reprezentaciju Jugoslavije!

Izvor: HotSport.rs, 19.Okt.2021

Zločin izašao na videlo.  Fudbalski trener Milutin Mićo Sredojević optužen je pred sudom za silovanje u Port Elizabetu u Južnoj Africi, pošto ga je prijavila i tužila radnica restorana u Volfson stadionu. Prvobitno je bio osuđen na dve odvojene trogodišnje kazne zatvora, ali su obe preinačene...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.