KRALJ NAJAVIO JOŠ POJAČANJA: Stižu napadač, veznjak, nejverovatnije i defanzivac

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 21:59

KRALJ NAJAVIO JOŠ POJAČANJA: Stižu napadač, veznjak, nejverovatnije i defanzivac

Uskoro dolaze u Humsku.

Fudbalski klub Partizan promovisao dresove za novu sezonu.  Posle dugo godina, Partizan će ponovo igrati u dresovima marke "Puma".

Na svečanoj ceremoniji medijima se obratio sportski direktor Partizana Ivica Kralj koji najavio je da će u Humsku stići još pojačanja..

- Sigurno da radimo na pojačanjima, ali u skladu sa našim mogućnostima obavljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelazni rok. Ne zavisi samo od nas, imali smo naše želje, trener je takođe imao svoje. Čekali smo dvojicu igrača, ali nismo uspeli da ih angažujemo, sada smo pokrenuli drugu priču. Kao što sam i rekao, finansije mnogo utiču na naš prelazni rok i shodno tome se bavimo prelaznim rokom. Neću da kažem sigurno, ali pretpostavljam da će doći dva igrača u narednih nekoliko dana, ne bih da licitiram tačno koliko. Od toga će biti jedan napadač i verovatno još jedan vezni - rekao je Kralj.

Sportski direktor upitan je za pojačanje na poziciji defanzivca.

- Razgovaramo, u pregovorima smo sa jednim domaćim igračem i jednim strancem, ali kažem – da ne licitiram imenima, bilo bi neozbiljno u najmanju ruku - dodao je Kralj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Natalija Stevanović
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizanu stižu pojačanja! Kralj najavio napadača i vezistu, ali to nije sve

Izvor: 24sedam.rs, 17.Jul.2023

Sportski direktor crno-belih naglasio da se razgovara sa strancem, ali i našim igračem

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.